Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16.

Vauvan kanssa lennolla

Kun lähdet lomalle sylivauvan kanssa, huomioi seuraavat alle 2-vuotiasta lentomatkustajaa koskevat asiat

Alle 2-vuotiaan matkan hintana veloitetaan toimistokulu 60e. Tällöin sylilapsella ei ole omaa istumapaikkaa lennolla eikä vuodepaikkaa hotellissa. Hotelleissa on yleensä saatavissa tilauksesta vauvansänky, mutta niitä on rajoitettu määrä.

Mikäli lapsi täyttää loman aikana 2 vuotta, niin lapsen matkasta veloitetaan valitun hotellin normaali lapsihinta ja hänellä on tällöin myös oma istumapaikka lennolla. Hotelleissa on yleensä saatavissa tilauksesta vauvansänky, mutta vauvansänkyjä on rajoitettu määrä.

Voit ottaa maitoa ja ruokaa mukaan vauvallesi turvatarkastuksen läpi lentokoneeseen. Ruoan ja maidon tulee olla avaamattomissa, alkuperäisissä pakkauksissaan. Tarkista, voitko ottaa tuotteen mukaasi lentomatkalle nettisivuilta mitamukaanlennolle.fi.

Sylivauvalle voi ottaa maksutta ruumaan yhdet lastenvaunut sekä turvaistuimen. Asiakkaan tulee itse hoitaa pakkaaminen. Helsinki-Vantaan lentoasemalla 2T P-kerroksessa on Airpro Travel Service, joka myy suojapusseja, hinta 8e (tilanne 04/2018). Tästä 24h palvelupisteestä voi myös noutaa vuokrattavat, pehmustetut Airshell-kuljetuslaatikot, jotka tulee tilata itse ennakkoon. . 

Alle 2-vuotiaan matkatavarakiiintiö vaihtelee lentoyhtiökohtaisesti. Katso lomakohdeoppaasta lisätieto lomakohteesi osalta.