Detur facebook
Puhelin varaukset

(09) 68 99 88 77


support

Arkisin klo 9-20 sekä lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10-16.

  • Lennot & Hotelli
  • Pelkkä lento

Äkkilähdöt

Valitse lentokenttä

{{toTitleCase(GetArrCityName(LastMinuteListItem))}}

  • {{LastMinuteListItem.Night}} Kesto
  • yksi suunta
  • {{displayShort(LastMinuteListItem.ShortDate)}}
    • Pelkkä lento
    • Lennot & Hotelli
{{LastMinuteListItem.Price | isoCurrency:'':0}}€

Tilaa

Sousse

Sousse

Talvikauden toinen kohteemme Tunisiassa on Sousse. Keskustasta kohti Port El Kantaouin satamaa jatkuvat rannat silmänkantamattomiin ja golfkentät ovat hinta-laatusuhteelta erinomaisia.

Monastir

Monastir

Yliopistokaupunki hienoine rantoineen houkuttelee rentoon lomanviettoon ja golfkierrokselle Palm Links & Flamingo Golf Clubille.

Hammamet

Hammamet

Hammamet on vehreä puutarhakaupunki. Seutu on tunnettu kylpylöistään jo roomalaisten ajoista lähtien. Rannoilla vaaleaa hiekkaa riittää silmänkantamattomiin. 

Kypros

Kypros

Välimeren kolmanneksi suurimmalla saarella on paljon tarjottavaa lomailijoille. Tutustu ja valitse lomallesi Ayia Napa tai Protaras / Fig Tree Bay. 

Alanya

Alanya

Erittäin suosittu, vilkas lomakaupunki monipuolisine palveluineen sijaitsee kahden hiekkarannan välissä.

Side

Side

Pieni kalastajakylä on kasvanut yhdeksi Turkin suosituimmista lomakeitaista. Siden alueella on useita vesipuistohotelleja perheille.

Belek

Belek

Belek on tasokas golfkohdeTurkissa. Pitkät rannat ja monipuoliset hotellit tarjoavat korkeatasoisen ympäristön lomailijoille.

Kemer

Kemer

Kemer on vanha kalastajakylä, josta on kehittynyt moni-ilmeinen rantakohde vaikuttavan Taurusvuoriston rajaamalle alueelle.

Antalya

Antalya

Palmujen reunustamine varjoisine puistokatuineen ja palkittuine venesatamineen Antalya on kaunis ja kiehtova lomakaupunki.

Rodos

Rodos

Kaunis Rodoksen saari on kesäkohteemme. Ixiassa, Ialyssoksessa, Falirakissa tai Rodoksen kaupungissa on kaikissa omat etunsa.

Kreeta

Kreeta

Kreeta on viihtyisä lomakohde kaikenikäisille. Lomakohteemme sijaitsevat saaren pohjoisrannikolla, Hanian ja Rethymnonin ympäristössä.